Vuoden 2020 YES Agentti -tunnustus Reisjärven kunnalle

Reisjärven yrittäjyysreitin julkistamistilaisuus järjestettiin maanantaina 5.10.2020 kisatien koululla. Tilaisuudessa kerrottiin, kuinka yrittäjyyskasvatusta toteutetaan Reisjärvellä nyt ja tulevaisuudessa, ja paikalla oli lukuisia puhujia yrittäjistä kansanedustajiin ja järjestöjen toiminnanjohtajiin.

Julkistamistilaisuudessa koettiin hienoja hetkiä, kun YES-verkosto myönsi Reisjärven kunnalle vuoden 2020 YES Agentti -tunnustuksen.

YES on Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen kehittäjäverkosto, joka edistää yrittäjyyskasvatuksen toteutumista ja palkitsee vuosittain suomalaisia toimijoita, jotka ovat edistäneet yrittäjyyskasvatusta omassa lähiympäristössään.

YES-verkoston toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen toteaa, että Reisjärven kunta on esimerkillisellä tavalla kehittänyt omaa yrittäjyyskasvatustaan ja perustelee valintaa seuraavasti:

”Reisjärvellä tehdään tavoitteellista yhteistyötä ja yrittajyyskasvatus on todellakin toimintakulttuurissa kaikilla tasoilla. Reisjärvellä on jokaisen mahdollista toimia yrittäjämäisesti, kokeilla ja kehittää, onnistua ja epäonnistua.”

Suuret kiitokset kaikille kuntamme yrittäjyysreitin valmistelijoille ja toimijoille. Upea tunnustus upeasta työstä!

Jaa somessa:

Kuvan etualalla, pöydällä YES-verkoston myöntämä YES Agentti -tunnustus Reisjärven kunnalle. Taustalla muutamaalle.fi-kyltti.