Mikä ihmeen Kreisijärvi?

Eräänä huhtikuisena aamuna moni saattoi hieraista silmiään kerran jos toisenkin nähtyään Reisjärven kunnan raitille ilmestyneen taajamakyltin – keltaisessa kyltissä luki nimittäin Reisjärven sijaan Kreisijärvi.

Keväällä 2020 huomattiin, että Reisjärven kunnan pääväylän taajamakyltti oli rikkoutunut ja tilalle piti saada uusi. Tilaus tehtiin ja uusi kyltti saapui, mutta siinä lukikin Reisijärvi. Yksi ylimääräinen i-kirjain oli lipsahtanut kunnan nimen joukkoon.

Kunnanjohtaja Marjut Silvashan tästä huvittui ja ehdotti kevennyksenä, pitäisikö kyltin eteen lisätä vielä K-kirjain. Ja eipä mennyt kauaakaan, kun joku kävi kaikessa hiljaisuudessa tekemässä lisäyksensä kylttiin.

”Näin meillä kuuliaisesti kunnanjohtajaa totellaan. Käskyketju näköjään toimii”, Silvas naurahti haastattelussa MTV Uutisille.

Silvast ei tiedä, kuka K-kirjaimen kylttiin lisäsi, mutta toteaa kyltin olevan oikeassa siinä, että meidän Reisjärvi on sopivasti kreisi paikka.

”Kyllä meidän on täällä niin hyvä asua ja elää”, toteaa Silvast.

Jaa somessa:

Nauravainen sinipaitainen mies pitelee pään yläpuolellaan keltaista kylttiä, jossa lukee "Kreisijärvi". Taustalla vihreikköä kesäisessä säässä.