Unelmatalo ja Harrastustilat Reisjärven Kalajalta

Sopentie 89

Hyvin varusteltu nykyaikainen omakotitalo hulppean kokoisilla harraste- ja toimitiloilla. Suuren tontin kauniit vesistö-, metsä- ja peltonäkymät saavat mielen rauhoittumaan. Perheen pienimmät viihtyvät hiekkapohjaisella leikkialueella. Oma puutarha tarjoaa kaikki kesän herkut: mansikoita, omenoita, päärynöitä, luumuja, kirsikoita ja viinimarjoja. Omavaraisuutta on myös tila kasvi- ja juuresmaalle. Pimeällä syttyvät pihavalot kaikille kulkuväylille automaattisesti, gsm-ohjattu lämmitystolppa pitää huolen autosi lämmityksestä ja valmiit kaapeloinnit odottavat robottiruohonleikkuria pitämään nurmialueet siistinä.

Kolmen makuuhuoneen 150 m2 talo loistavalla pohjaratkaisulla ja hulppeilla säilytystiloilla. Kaunis sisäänkäynti tuo avaraan eteiseen. Avoimet oleskelutilat tarjoavat ihanteelliset tilat perheen, suvun ja ystävien yhdessäoloon ja laadukkailla keittiön koneilla saat arjen rullaamaan jouhevasti. Keittiön vieressä olevasta kodinhoitohuoneesta on käynti ulos sekä pukuhuoneen kautta tunnelmalliseen puulämmitteiseen saunaan tuppeensahatuille haapalauteille. Lempeiden löylyjen jälkeen saunasta on mukava siirtyä vilvoittelemaan terassille ilta-aurinkoon.

Yli 300 m2 autotallirakennuksesta löytyy lattialämmitys, toimisto-, oleskelu- ja varastotilaa sekä WC. Suuret, sisätiloiltaan noin 3 m korkeat tilat mahdollistavat niin oman harrastus- kuin yritystoiminnankin. Taloon ja autotallirakennukseen vedetty valokuitu takaa loistavat nettiyhteydet.

Energiapihi maalämpö pitää niin talon kuin autotallinkin lämpimänä. Lisämukavuutta tuovat autotallin toimiston ja talon ilmalämpöpumput. Tunnelmallisia lämmönlähteitä, puukiuasta ja -hellaa, voi käyttää tasaamaan energiakustannuksia tarvittaessa.

Tämä kokonaisuus täyttää monet haaveet. Ota yhteyttä, esittelemme tämän monipuolisen kohteen yksityisnäytöin mielellämme.

Lisää kuvia etuoven linkistä https://www.etuovi.com/kohde/t68848 tai facebookista https://www.facebook.com/profile.php?id=10009224200093

Tyyppi

Omakotitalo

Tilat

3h + tupak + khh + vh + kph + s + wc + at + var

Pinta-ala

150 m2

Hintapyyntö

175 000 €
Coordinates of this location not found

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Suihkonen Janne