Halli- ja toimitilaa tauko- ja asuintiloineen yhteensä 710m2

Sopentie 89

Loistavien kulkuyhteyksien varrella tilavat ja monitoimiset halli- ja toimitilat tauko- ja asuintiloineen. Pihassa suurella 6740 m2 tontilla runsaasti parkkitilaa ja rahtiliikenne sopii kulkemaan.

Uudenaikaisessa hallissa on lämmintä tilaa noin 320 m2 ja kylmää varastotilaa 116 m2. Lämmin halli jakaantuu 225 m2 tuotantotilaan, kaksiosaiseen varastotilaan (yht. 45 m2) ja kolmihuoneiseen tauko- ja toimistotilaan (sis. WC, yht. 43 m2). Lämpimän hallin sisäkorkeus 3 m, kylmä varastotila korkeampi. Lämmitysmuotona maalämpö lattialämmityksellä, tauko- ja toimistotiloissa lisäksi ilmalämpöpumppu. Koko hallin lämmityskulut noin 6000 kWh vuodessa.

Pihapiirissä myös vanha kylmä varastotila noin 100 m2, asuinrakennus n. 150 m2, pihasauna n. 10 m2.

Asuinrakennus on täysin remontoitu ja hyvin varusteltu noin 130 asuinneliön, kolmen makuuhuoneen talo toimivalla pohjaratkaisulla. Pääsisäänkäynnin tilava eteinen avautuu talon keskellä olevaan avoimeen tupakeittiötilaan. Eteisestä käynti sopivan kokoiseen WC:hen, jossa runsaasti kaappitilaa, valot liiketunnistimella ja pesualtaassa kosketusvapaa Oraksen hana. Saarekkeellisessa keittiössä nykyaikaiset keittiökalusteet. Keittiössä käytännöllisen komposiittialtaan lisäksi Oraksen hana kosketusvapaatoiminnolla ja sähköisellä pesukoneventtiilillä. Lisänä pieni puuhella. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu suurempikin sohvakalusto. Makuuhuoneet ja suuri 4 m2 vaatehuone sijaitsevat toisessa päässä taloa. Tilavat makuuhuoneet, joista päämakuuhuoneessa koko pitkän seinän mitalta säilytystilaa siististi liukuovien takana.

Pesutilat, sauna, pukuhuone ja kodinhoitohuone ovat etelän puolen päädyssä. Kodinhoitohuoneesta on käynti terassille. Pesuhuoneessa kaksi suihkua. Saunassa Narvin vasta uusittu puukiuas. L-muotoon paikan päällä kasatut tuppeensahatut haapalauteet. Pukuhuoneessa on ylimääräistä tilaa vaatesäilytykseen, pakastimelle tai esimerkiksi askartelutilalle. Kodinhoitohuoneessa kätevä oma syvä komposiittiallas, tilat pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Pyykinpesukoneelle vedenkytkentä turvallisesti sähköisellä venttiilillä, jonka käyttöpainike hanassa. Peililiukuovien takana tilaa mm. vaatesäilytykseen, lastenrattaille, siivousvälineille ja likapyykille.

Talo lämpenee maalämmöllä. Lisänä myös ilmalämpöpumppu viilentämässä kesällä ja tarvittaessa lämmittämässä talvella. Talossa on myös koneellinen Valloxin ilmanvaihtolaite, jossa esilämmitys ja ilman viilennys maalämmöllä. Talon lämmitysenergian kulutus ollut 6500-7000kwh/vuosi.

Linkki lisätietoihin ja -kuviin www.etuovi.com/kohde/t68848

Pinta-ala

710 m2

Hintapyyntö

175 000 €
Coordinates of this location not found

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Janne Suihkonen