Avon-kauneusneuvoja Kerttu Suihkonen

Osoite

Sopentie 89, 85980 Reisjärvi

Puhelin

0400520069

Sähköposti

suihkonenkerttuavon@hotmail.com

Avainsanat

Avon, kosmetiikka, jälleenmyynti, tiiminvetäjä, konsultti, päivittäishygieniatuotteet, kotikutsut, esittelyt, pikkujoulut, illanistujaiset, tuoteneuvonta, avon-asiakkuus

Toimin Avon-kosmetiikkatuotteiden jälleenmyyjänä ja esittelijänä. Voit pyytää järjestämään koti- tai nettikutsut tai kutsua minut tuotteineni esim. illanistujaisiinne tai tyhy-päiväänne. Minulla on kotivarastoa, mutta myös tilaan usein, 1-2krt/kk.

Pyydä minulta ilmainen kuvasto tai tutustu nettikuvastooni https://fi.avon-brochure.com/?rep_id=rep7745854811850. Tilaa tuotteet ja toimitan ne sinulle.

Minulta saat myös asiakastunnuksen, jolla saat tilattua itsenäisesti ilman lisäkuluja. Oma tunnus on kuluton eikä siitä ole mitään velvoitteita. Omalla asiakastunnuksella saat 15-35% alennuksen tuotteiden kuvastohinnoista.

Avon tarjoaa päivittäishygieniatuotteita ja muuta kosmetiikkaa, asusteita sekä koruja. Laadukkaita tuotteita edullisesti. 3kk vaihto- ja palautusoikeus.

Avon on yli 130v vanha suoramarkkinointiyritys, jonka tavoitteena on parempi kosmetiikkaa. Avon tukee myös Roosa nauha sekä kotiväkivaltaa vastaan toimivaa Naisten Linja Suomessa -säätiöitä vuosittaisilla mittavilla summilla.

Tarjoan mielelläni 15 vuoden tuotekokemukseni ja -koulutukseni käyttöösi!