Anni Alakosken kokemuksia Reisjärvestä.

Anni Alakoski, reisjärvinen nuori urheilija edustaa Kainuun Hiihtoseuraa ja asuu tällä hetkellä Vuokatissa. Urheilijana Annin parhaimpia saavutuksia ovat 15 nuorten SM-mitalia, yksi aikuisten SM-mitalia ja maailmancupin 36 sija.

Liikunta ja urheilu ovat olleet aina osa Annin elämää ja Reisjärvi on tarjonnut todella monipuoliset harrastusmahdollisuudet – lapsena hän on harrastanut yleisurheilua, pelannut pesäpalloa sekä hiihtänyt. Kysyttäessä lempipaikkaa Reisjärveltä vastaus tulee nopeasti:

”Kun urheilija oon, niin Petäjämäki. Sinne on mukava mennä rentoutumaan ja omien ajatuksien pariin luonnon lähelle.”

Reisjärveltä löytyy Annin mukaan todella paljon hyviä puolia. Erityismaininnan saavat upouusi sali, liikuntahalli, jalkapallo– ja yleisurheilukenttä. Petäjämäkeä Anni kehuu ympärivuotiseksi harrastuspaikaksi ja Peuran polulla pääsee kuntoilemaan.

Reisjärvisiä Anni kuvailee iloisiksi ja positiivisiksi. Ilmapiiri on hyvä ja ihmiset ovat kannustavia. Anni kannustaakin ihmisiä muuttamaan Reisjärvelle:

”Reisjärvelle kannattaa muuttaa, koska kunnan sijainti on todella keskeinen. Täällä on myös upouudet koulut ja päiväkoti sekä mukavat ihmiset, mahtavat järvimaisemat ja todella mukava ja leppoisa ilmapiiri.”